Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Stationsstraat 51, Gronsveld

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. In Gronsveld treft u deze, te moderniseren, vrijstaande woning met garage en ruime oprit aan, voorzien van o.a. 5 slaapkamers en een ruime, omsloten tuin met veel privacy. De woning is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen:Maastricht centrum, MUMC+, en UM zijn op slechts 10 min te bereiken.

Verkocht

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 142m²

Perceeloppervlakte
ca. 450m²

Inhoud
ca. 549m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1962

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. In Gronsveld treft u deze, te moderniseren, vrijstaande woning met garage en ruime oprit aan, voorzien van o.a. 5 slaapkamers en een ruime, omsloten tuin met veel privacy. De woning is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen:Maastricht centrum, MUMC+, en UM zijn op slechts 10 min te bereiken.

-Indeling:
-Kelder:
Via de deur in de hal heeft u toegang tot de fijne provisiekelder. Deze is ca. 10 m² groot.

-Begane grond:
In de hal (ca. 7 m²) ligt een leistenen tegelvloer. U treft hier de toiletruimte aan (voorzien van toilet en fonteintje) en de meterkast. Tevens de toegangsdeuren naar de woonkamer, de keuken, en naar de kelder, en de toegangstrap naar de eerste verdieping.
De woonkamer is verdeeld in een voorkamer (straatzijde) en de achterkamer (tuinzijde). De totale woonkamer is ca. 36 m² groot. In het midden van deze ruimte bevinden zich schuifdeuren, die naar wens gesloten of geopend kunnen worden.
In de woonkamer treft u als extra sfeermaker een open haard aan. Hier ligt een parketvloer. Via de woonkamer heeft u toegang naar de keuken.
De leefkeuken is ca. 12 m² groot. Voorzien van een eenvoudige keuken, met veel kastjes, maar zonder apparatuur. Via de keukendeur heeft u toegang tot de achtertuin.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal loopt u naar de eerste etage. Op de slaapkamer ligt een 'Novilon' vloerbekleding.
Hier treft u aan: 4 slaapkamers en een badkamer.
• Slaapkamer 1: deze is ca. 9 m² groot.
• Slaapkamer 2: deze is ca. 11,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: deze is ca. 10 m² groot.
• Slaapkamer 4: deze is ca. 13,5 m² groot.
• Badkamer: De gedateerde badkamer is ca. 5 m² groot, en voorzien van een douchebak, wastafel en een toilet.
Achter een deur op de overloop van deze etage treft u de toegangstrap naar de tweede verdieping.

-Tweede verdieping:
Op de overloop ( ca. 5 m²) van deze verdieping treft u de cv-ketel aan.
Op de zolderkamer is een extra 5e slaapkamer gecreëerd, deze ruimte is ca. 10 m² groot.

-Garage:
Via de oprit toegankelijk via een ijzeren kantelpoort. De garage is ca. 20 m2 groot. Via de tuin is de garage d.m.v. een toegangsdeur eveneens toegankelijk. Een fijne plek voor het stallen van de auto en fietsen, tuinmeubilair e.d.

-Tuin:
Aangename, ruime tuin.
Fijn is de privacy die in de tuin wordt ervaren. De omsloten tuin, door hagen en schutting is voorzien van een ruim terras, grasveldje en diverse borders die nog naar wens in te richten zijn.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct mogelijk, indien gewenst door koper.
• Gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen met enkel glas en kunststof kozijnen met dubbel glas.
• Een ruime woning met veel mogelijkheden.
• Er zijn gedeeltelijk asbest daken aanwezig in deze woning.

-Omgeving:
Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager en Aldi, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+(AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Stationsstraat 51", "zipCode": "6247 BK", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8103786, "lng": 5.7204183, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Stationsstraat 51
Postcode
6247 BK
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 142m²
Perceeloppervlakte
ca. 450m²
Overig oppervlakte
ca. 15m²
Inhoud
ca. 549m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
4

Energie

Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.