Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Stationsstraat 17, Gronsveld

Statige, nostalgische boerderijwoning met imposante brede voorgevel en met hoge toegangspoort. Gelegen op een perceel van 425 m2, voorzien van o.a. 5 slaapkamers. Deze, in Gronsveld gelegen, te renoveren woning is voorzien van grote bij-ruimtes (voormalige stallen) en een volledig omsloten tuin. Vanuit de woning heeft u zicht op het Kasteel van Gronsveld en de bomen van de kasteeltuin, gelegen aan de voorzijde van de woning. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 162m²

Perceeloppervlakte
ca. 425m²

Inhoud
ca. 1.262m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1955

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Statige, nostalgische boerderijwoning met imposante brede voorgevel, en met hoge toegangspoort. Gelegen op een perceel van 425 m², voorzien van o.a. 5 slaapkamers. Deze, in Gronsveld gelegen te renoveren woning is voorzien van grote bij-ruimtes (voormalige stallen) en een volledig omsloten tuin. Vanuit de woning heeft u zicht op het Kasteel van Gronsveld en de bomen van de kasteeltuin, gelegen aan de voorzijde van de woning. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Indeling:

-Kelder:
De woning is voorzien van een provisiekelder, toegankelijk via de hal. Deze ruimte is ca. 23 m² groot.

-Begane grond:
Via de ruime hal (ca. 12,5 m²), voorzien van een marmeren tegelvloer, bereikt u o.a. de woonkamer en een tussenhal waar o.a. de toegang naar de toiletruimte (betegeld en voorzien van toilet en fonteintje), de kelder, de trap naar de eerste verdieping, de bijkeuken en de keuken bevindt.
De ruime woonkamer is ca. 26 m² groot en heeft mooie lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde van de woning. Hier ligt een mooie hardhouten parketvloer. (Bij de woningpresentatie is een impressiefoto toegevoegd; dit geeft een voorstel/indruk hoe de ruimte eruit zou kunnen gaan zien na o.a. een muurdoorbraak en zo samenvoeging met de keuken.)
De eenvoudige, gedateerde keuken (ca. 10,5 m²) is voorzien van een spoelbak, een afzuigkap en een koelkast. Via de keukendeur heeft u toegang tot de cour en de woonkamer.
In de bijkeuken, toegankelijk via de tussenhal, is o.a. een boiler aanwezig, Praktisch is deze ruimte voor het opbergen van keukenvoorraad. Tevens bevindt zich hier een douche. Een wasmachine aansluiting kan hier gemakkelijk worden gecreëerd i.v.m. de aanwezige leidingen.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt een massief houten vloer, die op dit moment blank is gelakt.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 15 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 10.5 m² groot
• Badkamer: De betegelde badkamer is ca. 5 m² groot en voorzien van: een ligbad, een wastafel en een toilet.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot de tweede verdieping. U treft hier nog 2 slaapkamers aan en 2 bergingen, tevens is hier de Cv-ketel gesitueerd. De massief houten vloeren zijn goed zichtbaar. Door het dakvenster is extra daglicht gecreëerd op de overloop, tevens wordt door de dakkapellen op de slaapkamers aangenaam veel licht gecreëerd.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot. Voorzien van een dakkapel.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot. Voorzien van een dakkapel.

-Schuur/bijgebouwen :
Deze zijn te bereiken via de cour. Voorheen waren dit veestallen. Hier is water en elektriciteit aanwezig. De totale ruimte is ca. 107 m² groot.
Doormiddel van een losse trap aan buitenzijde is de voormalige hooizolder aanwezig. Hier is een vernieuwd (in het verleden) spant aanwezig, deze ruimte is voorzien van een betonvloer.

-Tuin:
De omsloten tuin is voorzien van diverse schuurtjes (ca. 23 m²) en biedt veel mogelijkheden. De tuin dient verder naar wens ingericht te worden door de kopers.

Nadere bijzonderheden:
• Kozijnen: Houten kozijnen. Grotendeels enkel glas.
• Bouwkundig rapport, in opdracht van verkopers opgemaakt, is aanwezig.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (eigendom/ NEFIT/ 2018)
• Energielabel E
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is mooi en rustig gelegen in Gronsveld. Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten, in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager, kruidenier en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en UM zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Stationsstraat 17", "zipCode": "6247 BJ", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8102676, "lng": 5.728697, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Stationsstraat 17
Postcode
6247 BJ
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 162m²
Perceeloppervlakte
ca. 425m²
Overig oppervlakte
ca. 194m²
Inhoud
ca. 1.262m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Dakraam, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
E
Isolatie
HR-glas
Warm water
C.V.-ketel, Elektrische boiler huur
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
NEFIT (2018, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan park, Aan rustige weg
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Aangebouwd steen
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra, Voorzien van water

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.