Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Rijksweg 224, Gronsveld

-Beschrijving:
Op een hoger niveau gelegen,halfvrijstaande woning met o.a. 4 slaapkamers, garage en diepe tuin, gelegen op de rijksweg in Rijckholt. Gunstig gelegen t.o.v diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ en universiteit zijn op slechts 10 minuten te bereiken. Het geliefde Savelsbos is op loopafstand te bereiken.

Verkocht

Woningtype
2-onder-1-kapwoning

Woonoppervlakte
ca. 94m²

Perceeloppervlakte
ca. 382m²

Inhoud
ca. 380m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1969

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Op een hoger niveau gelegen,halfvrijstaande woning met o.a. 4 slaapkamers, garage en diepe tuin, gelegen op de rijksweg in Rijckholt. Gunstig gelegen t.o.v diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ en universiteit zijn op slechts 10 minuten te bereiken. Het geliefde Savelsbos is op loopafstand te bereiken.

Indeling:

-Kelder:
Via de hal heeft u toegang tot de handige provisiekelder. Deze is ca. 12 m2 groot.

-Begane grond:
In de hal ligt een lichte tegelvloer. Hier treft u de meterkast aan, en de trap naar de 1e etage. Tevens bevinden zich hier de toegangsdeuren naar de woonkamer, naar de keuken, de kelder en de toiletruimte.
De woonkamer (ca. 29 m2) heeft aangename lichtinval door het grote raam aan de voorzijde, en de openslaande deuren aan de achterzijde.
In de woonkamer ligt een parketvloer. Vanuit de woonkamer loopt u de keuken in.
De licht beige keuken (ca. 7,5 m2) is voorzien van de volgende apparatuur:
Kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, en oven. Mooi gecompleteerd met een hardstenen werkblad.
Via de keukendeur loopt u naar de achtertuin.

-Eerste verdieping:
U treft hier 4 slaapkamers aan en een badkamer.
• slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12 m2 groot.
• slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 11 m2 groot.
• slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8 m2 groot.
• slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 5 m2 groot.
• Badkamer: De kleine badkamer (ca. 2,5 m2 ) is voorzien van een zitbad en een wastafel.

-Tweede verdieping:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de zolder (ca. 49 m2 ).

• De garage.
Ruime garage (ca. 14,5 m2 ) voorzien van handmatige aluminium poort.

• De tuin.
De woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 382 m² groot. Een mooi perceel waarvan de tuin nog naar wens is in te richten/aan te passen.

Nadere bijzonderheden:
• Verrassend ruime woning gelegen op mooi perceel van 382 m² !
• De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
• De Cv-combi-ketel is in eigendom.
• Het dak op de garage is van asbesthoudend verdacht materiaal.
• Een woning met goede verbouw/ aanpassingsmogelijkheden.
• Het betreft een opknapper.

-Omgeving:
De woning is rustig gelegen aan de rand van Gronsveld, in de plaats Rijckholt. Een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp, bakker, patisserie, slager, groentewinkel e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool.Gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Rijksweg 224", "zipCode": "6247 AP", "city": "Gronsveld", "lat": 50.7977244, "lng": 5.7303882, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Rijksweg 224
Postcode
6247 AP
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 94m²
Perceeloppervlakte
ca. 382m²
Inhoud
ca. 380m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Energielabel
D

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.