Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Pr Willem Alexanderstr 16, Gronsveld

In Gronsveld bieden wij deze halfvrijstaande, uitgebouwde woning met garage aan. Deze woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, en een onderhoudsvrije omsloten tuin. Deze rustig gelegen woning, heeft een aangenaam uitzicht op bomen aan de voorzijde. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en genieten van de natuur, o.a. in het vlakbij gelegen Savelsbos. Gronsveld is gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen Maastricht centrum, MUMC+, en UM, zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Verkocht

Woningtype
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Woonoppervlakte
ca. 129m²

Perceeloppervlakte
ca. 208m²

Inhoud
ca. 495m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1971

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Gronsveld bieden wij deze halfvrijstaande, uitgebouwde woning met garage aan. Deze woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, en een onderhoudsvrije omsloten tuin. Deze rustig gelegen woning, heeft een aangenaam uitzicht op bomen aan de voorzijde. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en genieten van de natuur, o.a. in het vlakbij gelegen Savelsbos. Gronsveld is gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen Maastricht centrum, MUMC+, en UM, zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

-Indeling:

-Begane grond:
In de ruime hal (5 m²) bevindt zich de toiletruimte, de meterkast, en een praktische trapkast (hier bevindt zich de kruipruimte). De wit betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset met fonteintje. In de hal treft u tevens de deur naar de woonkamer aan, en de trap naar de eerste etage.
Verrassend ruim en licht is de grote woonkamer. De uitgebouwde woonkamer met de keukenruimte is ca. 54 m² groot.
Extra licht is hier gecreëerd door het plaatsen van 1 lichtkoepel. Tezamen met de grote schuifpui aan de achterzijde en het grote raam aan de voorzijde, zorgt dit voor aangename lichtinval. De keukenruimte is in een hoek gepositioneerd, en kan na aanpassingen eventueel bij de woonkamer betrokken worden. De eenvoudige witte keuken is voorzien van een oven, en een gasfornuis met afzuigkap. Vanuit de voorzijde van de woning is aangenaam vrij uitzicht in het groene; aan de overzijde zijn bomen en struiken.
De grote aluminimum schuifpui aan de achterzijde geeft toegang naar de fijne, omsloten, en onderhoudsvrije tuin.
In de achtertuin zorgt de grote overkapping het hele jaar door voor een beschutte plek om te zitten zowel bij warme als bij frissere dagen.
Vanuit de uitbouw bereikt u de bijkeuken (ca 4 m²), waar een aansluiting voor de wasmachine is, en voldoende plaats voor wasdroger e.d.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan en 1 badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot
• Badkamer: De nette, wit betegelde badkamer is ca. 4 m² groot en voorzien van een toilet, een wastafel en een douchecabine.

-Tweede verdieping:
U heeft toegang tot deze verdieping via een vaste trap.
Hier bevindt zich slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 12m² groot en voorzien van een dakkapel.
U treft hier verder nog een praktische bergruimte aan en de ruimte waar zich de HR Cv ketel bevindt. (eigendom, Nefit, ca. 2020)

-Garage:
De verwarmde garage is ca. 15 m² groot en voorzien van een elektrische sectionale poort met loopdeur.. De vloer van de garage is betegeld.

-Tuin:
De achtertuin is volledig betegeld met hardsteen en heeft over de volledige breedte een overkapping. Deze praktische omsloten achtertuin is omrand door een schutting en een haag.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding kan indien gewenst op korte of langere termijn.
• Kozijnen: Er zijn kunststof kozijnen aanwezig (m.u.v.de aluminium schuifpui), voorzien van dubbel glas.
• Aanpassingen/onderhoud: de woonkamer is uitgebouwd en voorzien van een bijkeuken.
• Spouwmuur is grotendeels na geïsoleerd.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (eigendom, Nefit, ca. 2020)
• Energielabel C
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager en Aldi, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+(AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Pr Willem Alexanderstr 16", "zipCode": "6247 CK", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8060307, "lng": 5.7292941, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Pr Willem Alexanderstr 16
Postcode
6247 CK
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 129m²
Perceeloppervlakte
ca. 208m²
Overig oppervlakte
ca. 15m²
Inhoud
ca. 495m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Rolluiken

Energie

Energielabel
C
Isolatie
HR-glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2020, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.