Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Hogeweg 7, Gronsveld

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. Sfeervolle halfvrijstaande, uitgebouwde hoekwoning, gelegen in Gronsveld. Deze woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers (mog.4) en praktische, omsloten en onderhoudsvriendelijke patio-tuin, met zij ingang.

Verkocht

Woningtype
Hoekwoning

Woonoppervlakte
ca. 120m²

Perceeloppervlakte
ca. 190m²

Inhoud
ca. 456m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1955

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. Sfeervolle halfvrijstaande, uitgebouwde hoekwoning, gelegen in Gronsveld. Deze woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers (mog.4) en praktische, omsloten en onderhoudsvriendelijke patio-tuin, met zij ingang.

-Indeling:
-Kelder:
In de hal treft u in de trapkast, een kelderruimte (ca. 6 m²) aan.

-Begane grond:
In de hal bevindt zich de toiletruimte, en de meterkast. Tevens bevindt zich hier de deur naar de trapkast, een garderobe-nis, en de trap naar de 1e verdieping. Tevens de deur naar de living.
De uitgebouwde woonkamer met open keuken is ca. 44 m² groot. De keuken is aan de voorkant (straatzijde) gepositioneerd. De witte, greep-loze keuken is uitgevoerd met een grijs composiet werkblad. In de keuken is een keramische kookplaat, afzuigkap, en een vaatwasser geplaatst. Voor uitbreiding van de keuken is reeds rekening gehouden in deze ruimte. Op dit moment is een gedeelte van de keuken reeds vernieuwd.
Een hoek van de woonkamer zou goed kunnen dienen als speelhoekje voor de kinderen, als werkhoekje, of lounge/leeshoek. Vanuit de woonkamer heeft u d.m.v. een grote schuifpui toegang tot de achtertuin.
In de woonkamer treft u de deur naar de berging/bijkeuken aan. Een praktische ruimte voor het plaatsen van voorraad e.d. In de berging (ca. 4 m²)heeft u d.m.v. een deur toegang tot de achtertuin.

-Eerste verdieping:
Op deze etage treft u aan:
2 slaapkamers, een was/linnenkamer en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 8,5 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
• Badkamer: De betegelde badkamer ca. 6,5 m² groot is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafelmeubel met grote spiegel, en een separaat afgesloten toiletruimte.
• Was/linnen kamer: De was/linnen kamer is ca. 5 m² groot. In deze ruimte is nu de wasmachine (+ aansluiting) geplaatst. Hier is voldoende plaats voor wasdroger, linnenkast e.d. Deze ruimte kan na aanpassingen ook als een extra (4e) slaapkamer gebruikt worden.

-Tweede verdieping:
Via de vaste trap op de 1e etage heeft u toegang tot de 3e slaapkamer, en een walk-in closet, met de afgesloten cv-ruimte.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.
Mooi is de vele lichtinval in deze kamer, door de grote ramen van de dakkapel. Extra luxe aanvulling is de fijne inloopkast. In deze inloopkast bevindt zich een deur die toegang geeft tot de cv-ruimte. (Nefit, 2015 combi-ketel, in eigendom)

-De tuin:
Praktische achtertuin, met veel privacy.
De tuin is geheel bestraat en vergt daardoor verder praktisch geen onderhoud. Via het poortje aan de voorzijde heeft u toegang tot de achtertuin.

Nadere bijzonderheden:
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
• Dakisolatie is in 2007 toegepast (min. wol)
• Energielabel
• De cv-combi-ketel , Nefit, 2015, eigendom.
• De gehele parterre is voorzien van aangename vloerverwarming.
• De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.
• De keukenopstelling is gedeeltelijk vernieuwd, een offerte voor de totale aanpassing is bij verkoper aanwezig.

-Omgeving:
Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager en Aldi, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, peuterschool en twee kinderopvanglocaties. Gunstig gelegen tov diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Hogeweg 7", "zipCode": "6247 CH", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8088031, "lng": 5.7276082, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Hogeweg 7
Postcode
6247 CH
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 120m²
Perceeloppervlakte
ca. 190m²
Overig oppervlakte
ca. 6m²
Inhoud
ca. 456m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2015, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Schuur
Aangebouwd steen

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.