Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Graaf van Bronkhorststr 3, Gronsveld

GUNSTIG AAN TE KOPEN! In Gronsveld bieden wij deze half vrijstaande, te moderniseren, woning met garage aan. Deze woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een omsloten tuin. Deze rustig gelegen woning biedt veel mogelijkheden. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en genieten van de natuur, o.a. in het vlakbij gelegen Savelsbos. Gronsveld is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen Maastricht centrum, MUMC+, en UM, zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Verkocht

Woningtype
Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Woonoppervlakte
ca. 93m²

Perceeloppervlakte
ca. 328m²

Inhoud
ca. 330m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1957

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
GUNSTIG AAN TE KOPEN! In Gronsveld bieden wij deze half vrijstaande, te moderniseren, woning met garage aan. Deze woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en een omsloten tuin. Deze rustig gelegen woning biedt veel mogelijkheden. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en genieten van de natuur, o.a. in het vlakbij gelegen Savelsbos. Gronsveld is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen Maastricht centrum, MUMC+, en UM, zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

-Kelder:
Vanuit de hal bereikt u een praktische provisiekelder.

-Begane grond:
In de ruime hal ( 6 m²) bevindt zich de toiletruimte, de meterkast, en een praktische trapkast (hier bevindt zich de kelder toegang). In de hal treft u tevens de deur naar de woonkamer aan, en de trap naar de eerste etage.
Verrassend ruim en licht is de woonkamer (ca. 25 m²). Tezamen met de dubbele deuren aan de achterzijde en het grote raam aan de voorzijde, zorgt dit voor aangename lichtinval. Op dit moment is de woonkamer nog in een traditionele opstelling, met een voor- en achterkamer (samen ca. 23 m²). Hier staat een dun tussenwandje tussen. De muur tussen de keukenruimte (ca. 12 m² ) en de achterkamer zou (gedeeltelijk) verwijderd kunnen worden voor het creëren van een grote leefkeuken. De eenvoudige keuken is niet voorzien van apparatuur. In de keuken bevindt zich op dit moment de HR CV-ketel (Intergas, huur, 2018)
Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken (ca. 7 m²).

-Eerste verdieping:
U treft hier 4 slaapkamers aan en 1 badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 15 m² groot .
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 15,5 m² groot .
• Badkamer: De badkamer is ca. 2 m² groot en voorzien van een inloopdouche, een radiator en een raam. De badkamer is eventueel te verplaatsen (indien gewenst) naar een van de naastgelegen grotere ruimtes; een van de slaapkamers.

-Garage:
De garage is naderhand gebouwd en ca. 20,5 m² groot. De garage is voorzien van een aluminium kantelpoort. De vloer van de garage is betegeld. De garage is te bereiken via de bijkeuken, de oprit en de tuin.

-Tuin:
De tuin aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een terras met een muurafscheiding. De verrassend diepe tuin biedt veel privacy. Er is op dit moment een overkapping aanwezig aansluitend aan de garage en woning. Het is hier fijn beschut zitten. Deze praktische omsloten achtertuin is omrand door een schutting en een haag.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding kan indien gewenst op korte, of langere termijn.
• Kozijnen: Grotendeels enkelglas, dubbel beglazing bij openslaande deuren achterkamer.
• Gunstig aan te kopen, te renoveren, ruime woning met garage,
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (Intergas, huur, 2018)
• Energielabel G. Er zijn genoeg mogelijkheden voor verduurzaming die vaak parallel gaan met een verbouwing.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Gronsveld is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp treft u aan: bakker, patisserie, slager en Aldi, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+(AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Graaf van Bronkhorststr 3", "zipCode": "6247 BX", "city": "Gronsveld", "lat": 50.8089293, "lng": 5.7291867, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Graaf van Bronkhorststr 3
Postcode
6247 BX
Plaats
Gronsveld

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 93m²
Perceeloppervlakte
ca. 328m²
Overig oppervlakte
ca. 9m²
Inhoud
ca. 330m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
INTERGAS (2018, Combi-ketel)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.