Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Wilhelminastraat 57, Eijsden

Opknapper! In de mooie, oude kern van Eijsden bieden wij deze tussengelegen woning met tuin aan. Deze woning is verder o.a. voorzien van 3 slaapkamers, een kelder en een zolder met vaste trap. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand.

Verkocht

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 124m²

Perceeloppervlakte
ca. 135m²

Inhoud
ca. 478m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1910

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ. Opknapper! In de mooie, oude kern van Eijsden bieden wij deze tussengelegen woning met tuin aan. Deze woning is verder o.a. voorzien van 3 slaapkamers, een kelder en een zolder met vaste trap. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand.

Indeling:
-Kelder:
Hier treft u een oude gewelfde kelder aan. (ca. 9 m² groot).

-Begane grond:
De woning is voorzien van een ruime, lange gang. In de hal (ca 8 m²) treft u aan de meterkast (automaten groepenkast, 4 groepen) en de toegangsdeuren naar de woonkamer, naar de kelder en naar de keuken. De hal is voorzien van een traditionele tegelvloer met kubistisch patroon.
De doorzonwoonkamer (ca. 29 m²) is voorzien van een parketvloer. De woonkamer is voorzien van (vlizo)behang.
Vanuit de hal bereikt u de keukenruimte (ca. 10 m²). De eenvoudige, standaard witte keuken is voorzien van een 4 pits gasstel en een spoelbak.
Na de keuken bevindt zicht de badkamer/douche ruimte (ca. 2 m²) . Deze is voorzien van een radiator, wastafel en een douche.
Naast het keukenblok is een deur, waar u de bijkeuken/berging betreedt. Hier is de HR CV ketel (koop, Nefit 2016). Ook is hier de toegangsdeur naar het toilet aanwezig.

-Eerste verdieping:
U treft hier 2 slaapkamers aan . Op deze verdieping is een massieve houten vloer aanwezig.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca.18 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot.

-Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap met een deur. Dit kan een bergruimte zijn of een extra slaapkamer.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.

-Tuin:
De tuin biedt nog veel mogelijkheden na aanpassingen.

-Omgeving:
Deze woning is rustig gelegen in de geliefde oude kern van Eijsden. Praktisch gelegen bij alle voorzieningen, zoals winkels , scholen, treinstation, bus voorziening en de gezellige terrasjes en eetcafés aan de Maas. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• In de tuin is er geen achteringang/achteruitgang aanwezig.
• Kozijnen: Gedeeltelijk hout met enkelglas en gedeeltelijk kunststof met dubbel beglazing.
• Centrale verwarming: HR CV ketel (koop, Nefit 2016)
• Energielabel F
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Wilhelminastraat 57", "zipCode": "6245 AV", "city": "Eijsden", "lat": 50.7736122, "lng": 5.7075247, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Wilhelminastraat 57
Postcode
6245 AV
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 124m²
Perceeloppervlakte
ca. 135m²
Overig oppervlakte
ca. 11m²
Inhoud
ca. 478m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
4

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Nefit Proline CW4 (2016, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Schuur
Vrijstaand steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.