Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Professor Duboisstraat 2, Eijsden

Beschrijving:
Halfvrijstaande hoekwoning gelegen in de geliefde, oude kern van Eijsden. De woning is o.a. voorzien van een garage met oprit, 3 slaapkamers en een fijne achtertuin. Deze opknapper is gelegen op een perceel van ca. 224 m2 en bied veel mogelijkheden!

Verkocht

Woningtype
Hoekwoning

Woonoppervlakte
ca. 89m²

Perceeloppervlakte
ca. 224m²

Inhoud
ca. 461m³

Kamers
4

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1953

Aanvaarding
Per direct

Omschrijving

Beschrijving:
Halfvrijstaande hoekwoning gelegen in de geliefde, oude kern van Eijsden. De woning is o.a. voorzien van een garage met oprit, 3 slaapkamers en een fijne achtertuin. Deze opknapper is gelegen op een perceel van ca. 224 m2 en bied veel mogelijkheden!

-Indeling:

-Begane grond:
Via de hal heeft u toegang tot de kelderruimte. Deze provisiekelder is ca. 8 m2 groot. In de hal ligt een authentieke tegelvloer. In de hal treft u de toiletruimte aan en de meterkast. Tevens bevinden zich hier de toegangsdeuren naar de woonkamer en de keuken en de toegangstrap naar de eerste verdieping.
De woonkamer (ca. 32 m²) is opgedeeld in een voorkamer en een achterkamer, gescheiden door 2 ‘ensuite’ schuifdeuren, zoals vroeger gebruikelijk.
Het eerste gedeelte aan voorzijde woning is origineel en het tweede gedeelde grenzend aan achtertuin is de toenmalige uitbouw. De woonkamer is totaal ca. 32 m2 groot.
Op de vloer van de voorkamer ligt vloerbedekking, in de achterkamer ligt een parketvloer. Vanuit de achterkamer heeft u mooi zicht op de achtertuin door het grote raam.
De woning wordt gedeeltelijk verwarmd met een gashaard die gekoppeld zijn aan radiators.
De keuken is ca. 7 m2 groot. De gedateerde, eenvoudige keuken is voorzien van een aanrechtblad, koelkast, een afzuigkap en een spoelbak. Via de keuken heeft u d.m.v. een deur toegang naar de tuin en de garage.


-Eerste verdieping:
Deze verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 10 m2 groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 11 m2 groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 7.5 m2 groot.
• Badkamer: Deze eenvoudige badkamer is ca. 6m² groot en voorzien van een toilet, wastafel en een douchebak.


-Tweede verdieping:
Deze verdieping (ca. 28 m² groot) is op dit moment niet toegankelijk. Na aanpassing is deze uitsluitend als bergzolder te gebruiken wegens de lage nokhoogte (ca. 1.10 M)

-Garage:
Deze ruime garage (ca. 26 m2 groot ) met handmatig te bedienen aluminium poort, is goed te bereiken via de achtertuin of de oprit (waar tevens plek is voor een auto)
Tevens heeft deze garage een schuin dak; praktisch voorzien van een extra vliering (voor extra bergruimte)


Nadere bijzonderheden:
• Per direct te aanvaarden.
• Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (ca. 2010) (m.u.v. keuken, garage, toilet en zijkant woning)
• Verwarmd door een gashaard gekoppeld aan radiators.
• Warm water voorziening door middel van boiler (gehuurd bij volta)
• Mooi gelegen in geliefde buurt in oude kern van Eijsden.
• Gelegen op mooi ruim perceel met veel privacy.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Professor Duboisstraat 2", "zipCode": "6245 BD", "city": "Eijsden", "lat": 50.7746109, "lng": 5.7061478, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
Per direct
Adres
Professor Duboisstraat 2
Postcode
6245 BD
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 89m²
Perceeloppervlakte
ca. 224m²
Inhoud
ca. 461m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.