Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Korenbloem 27 bouwgrond ong, Eijsden

Verkocht

Woningtype
Bouwgrond

Perceeloppervlakte
ca. 492m²

Aanvaarding
per direct

Omschrijving

Te koop ruime bouwkavel, gelegen op een perceel van ca. 492 m2 met vrij uitzicht aan de voorzijde over een groen parkje. Wees niet te laat; wij bieden op dit moment een van de laatst verkrijgbare bouwkavels op dit moment in Nieuw Poelveld in Eijsden aan.

Eijsden is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het AZM. UMC+ en het Provinciehuis en de autoweg Luik-Maastricht.

Met als extra:
• Bouwvergunning door gemeente afgegeven.

• Sonderingsrapport is opgemaakt.

• Vrijblijvend tuinontwerp door architect is reeds aanwezig.

• Let op de prijs van het aangeboden perceel is Kosten Koper.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Korenbloem 27 bouwgrond 0", "zipCode": "6245", "city": "Eijsden", "lat": 50.779549, "lng": 5.722815, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
per direct
Adres
Korenbloem 27 bouwgrond ong
Postcode
6245
Plaats
Eijsden

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
ca. 492m²

Buitenruimte

Ligging
Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen

Schriftelijkheidsvereiste

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Waarborgsom/bankgarantie

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze direct ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige rapportage

Kandidaat kopers hebben de mogelijkheid tot het – op hun kosten – aanvragen van een bouwkundige keuring en zo de staat van de woning te laten onderzoeken. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten bovenstaande presentatie.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bent u van mening dat er onjuistheden staan, laat ons dit dan weten via info@goessens-makelaardij.nl.