Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Esdoornlaan 7, Eijsden

In Eijsden, in de wijk “Mariadorp” treft u deze gunstig aan te kopen, twee onder 1 kap woning met diepe tuin aan. de woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers en een grote kelderruimte. Deze nostalgische, karakteristieke witte woningen zijn van oorsprong in 1914 gebouwd voor de fabrieksarbeiders van de fabriek “de zinkwit”. Winkelcentrum Eijsden en verdere voorzieningen zijn op fietsafstand.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 84m²

Perceeloppervlakte
ca. 281m²

Inhoud
ca. 490m³

Kamers
3

Slaapkamers
2

Bouwjaar
1914

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
In Eijsden, in de wijk “Mariadorp” treft u deze gunstig aan te kopen, twee onder 1 kap woning met diepe tuin aan. de woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers en een grote kelderruimte. Deze nostalgische, karakteristieke witte woningen zijn van oorsprong in 1914 gebouwd voor de fabrieksarbeiders van de fabriek “de zinkwit”. Winkelcentrum Eijsden en verdere voorzieningen zijn op fietsafstand.

Indeling:
-Kelder:
Via een deur in de woonkamer heeft u toegang tot twee kelderruimtes, respectievelijk 12 m² en 14 m². Hier bevindt zich tevens de CV ketel (huur, ca.2005). Hier is voldoende plaats voor het stallen van diepvries, extra voorraad e.d.

-Begane grond:
In het halletje, treft u de meterkast aan, de trap naar de kelder en de toegangsdeur naar de woonkamer. Ook bevindt zich hier een garderobe nis en de meterkast.
De gezellige woonkamer is ca. 29 m² groot. In de woonkamer ligt een laminaatvloer. De keuken is voorzien van een kunststof werkblad. In de keuken is de volgende apparatuur aanwezig: een gas kookplaat, een afzuigkap, en een oven.
Achter de keuken bevindt zich de toiletruimte, deze is betegeld. Tevens treft u hiernaast de badkamer aan (ca. 3 m²). Deze is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine en een wastafel.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot

-Tweede verdieping:
Deze verdieping is niet te bereiken op dit moment.

-Buitenberging:
De buiten berging is ca. 8 m² groot. Hier is de witgoedaansluiting aanwezig en is voldoende plaats voor het plaatsen van voorraad e.d.

-Tuin:
De net verzorgde achtertuin is groot, en diep van opzet.
Grenzend aan de keuken is een gezellig terrasje gerealiseerd.
De tuin is uitgevoerd met zithoekjes en gras.
De grootte van de tuin biedt veel mogelijkheden tot het inrichten naar wens van de koper.

-Omgeving:
Deze woning is rustig gelegen in Eijsden, in de wijk "Mariadorp". Deze nostalgische, karakteristieke witte woningen zijn van oorsprong in 1914 gebouwd voor de fabrieksarbeiders van de fabriek “de zinkwit”. Winkelcentrum Eijsden en verdere voorzieningen zijn op fietsafstand.


Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• Kozijnen: kunststof, dubbel glas.
• gratis parkeren in de straat.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel(huur, ca. 2005)
• Energielabel is in aanvraag

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Esdoornlaan 7", "zipCode": "6245 JV", "city": "Eijsden", "lat": 50.7738389, "lng": 5.7247273, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Esdoornlaan 7
Postcode
6245 JV
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 84m²
Perceeloppervlakte
ca. 281m²
Overig oppervlakte
ca. 54m²
Inhoud
ca. 490m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
3

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2005, Combi-ketel, Huur)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.