Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Boomkensstraat 26, Eijsden

Authentieke jaren 30-woning op een ruim perceel gelegen in Eijsden, met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers, veel bergruimtes en een volwaardige tweede verdieping. Deze woning biedt veel mogelijkheden na aanpassingen. De extra ruimtes op de begane grond zijn multifunctionele ruimtes, die gebruikt kunnen worden voor bijv. gelijkvloers wonen, kantoor aan huis e.d. Winkels , scholen, oude kern met haar terrasjes zijn op loop/fietsafstand. Uitvalswegen naar Maastricht en België zijn ook in de nabije omgeving.

Verkocht

Woningtype
Geschakelde woning

Woonoppervlakte
ca. 138m²

Perceeloppervlakte
ca. 395m²

Inhoud
ca. 532m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1937

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ
-Beschrijving:
Authentieke jaren 30-woning op een ruim perceel gelegen in Eijsden, met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers, veel bergruimtes en een volwaardige tweede verdieping. Deze woning biedt veel mogelijkheden na aanpassingen. De extra ruimtes op de begane grond zijn multifunctionele ruimtes, die gebruikt kunnen worden voor bijv. gelijkvloers wonen, kantoor aan huis e.d. Winkels, scholen, oude kern met haar terrasjes zijn op loop/fietsafstand. Uitvalswegen naar Maastricht en België zijn ook in de nabije omgeving.

Indeling:
-Kelder:
Er is een kleine maar praktische provisiekelder aanwezig. (ca. 9 m² groot). Deze is via de hal te bereiken.

-Begane grond:
Via de statige hal bereikt u de woning. Een leuk detail is de ronde, toog voordeur en de hoge plafonds. Ook de glas en lood ramen zijn mooie elementen die behouden zijn gebleven en de woning haar charme geeft. In de hal bevindt zich tevens de meterkast. (automaten groepenkast)
De woonkamer en open keuken, samen ca. 33 m² groot, is voorzien van een eiken parketvloer. Het grote raam aan de voorzijde zorgt voor veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woonkamer is er ook een houtkachel aanwezig. De open keuken bevindt zich aan het uiteinde van de woonkamer. De beige keuken is voorzien van de volgende apparatuur: Magnetron, koelkast, spoelbak, kookplaat en een afzuigkap.
Via een deur bij de keuken loopt u naar een berging/bijkeuken (ca. 10 m² groot). Hier is de witgoed aansluiting aanwezig. Deze ruimte kan ook wel als een multifunctionele ruimte betiteld worden. Bijvoorbeeld een speelkamer voor de kinderen of een kantoor aan huis.
Achter deze berging bevindt zich achter 1 deur de toilet en achter de andere deur, de ruimte (ca. 6 m² groot) waar de cv ketel is geplaatst (Remeha, huur). Via deze ruimte loopt u door naar een andere berging/werkruimte (ca. 14 m²). Hier bevindt zich veel daglicht mede door de vele gevelramen en het dakvenster.

-Eerste verdieping:
U treft hier 2 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt de originele houtenvloer
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot.
• Badkamer: De badkamer is ca. 6 m² groot en voorzien van: een ligbad, toilet en een wastafel.

-Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap met een deur en een ruime overloop. Hier bevinden zich 2 slaapkamers en 1 badkamer.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot en voorzien van een dakvenster.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Badkamer: De badkamer is ca. 6 m² groot en voorzien van een wastafel, douche cabine en toilet.

-Garage:
De garage is volledig opgetrokken uit hout, voorzien van dakpannen en is ca. 13,5 m² groot.

-Tuin:
De volledig omrande achtertuin geeft nog veel mogelijkheden. Aan de achterzijde bevindt zich een voormalige paardenbox. De achtertuin is voorzien van een zijingang en is gedeeltelijk beklinkerd en gedeeltelijk voorzien va gras.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen nabij het centrum van Eijsden vlakbij winkels en voorzieningen. Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle plaats met een oude historische kern met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels zoals supermarkten/drogisterijen e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding per direct mogelijk indien gewenst.
• Kozijnen: Grotendeels Kunststof kozijnen. Bijna volledig dubbel glas.
• Centrale verwarming: CV ketel(huur, Remeha,)
• Voorzien van 12 zonnepanelen. (eigendom, ca. 2012)
• Energielabel is in aanvraag

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Boomkensstraat 26", "zipCode": "6245 JG", "city": "Eijsden", "lat": 50.7760458, "lng": 5.7137422, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Boomkensstraat 26
Postcode
6245 JG
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 138m²
Perceeloppervlakte
ca. 395m²
Overig oppervlakte
ca. 23m²
Inhoud
ca. 532m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Warm water
C.V.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Vrijstaand hout

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.