Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Beezepool 53, Eijsden

Verrassend ruime, instapklare, half vrijstaande woning met garage, en o.a. 4 slaapkamers, tuin met achteringang, grote uit bouw. Deze ruime woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, en gunstig gelegen t.o.v. scholen, winkels en verdere voorzieningen.

€ 349.000 k.k.

Woningtype
Tussenwoning

Woonoppervlakte
ca. 157m²

Perceeloppervlakte
ca. 255m²

Inhoud
ca. 614m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1975

Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
Verrassend ruime, instapklare, uitgebouwde, half vrijstaande woning met garage, en o.a. 4 slaapkamers, tuin met achteringang. Deze ruime woning is voorzien van een woonkamer met uitbouw van maar liefst 73 m² ! gelegen in een kindvriendelijke buurt, en gunstig gelegen t.o.v. scholen, winkels en verdere voorzieningen.

-Indeling:

-Begane grond:
In deze hal (ca. 6 m²) treft u een ruime garderobe ruimte aan.
Verrassend is de ruim uitgebouwde woonkamer ; hier is het heerlijk zitten met zicht op de keuken en op de tuin. De totale woonkamer met de uitbouw is ca. 73.5 m² groot. In de woonkamer en de keuken ligt een mooie tegelvloer. De ruime, semi-professionele keuken is uitgevoerd met een gedeeltelijk hardstenen, en gedeeltelijk RVS werkblad, en is voorzien van de volgende apparatuur: 6 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, en een koelkast, en vaatwasser.
Vanuit de keuken heeft u via een deur toegang naar een tussenhal, via deze hal loopt u naar de toiletruimte en naar de garage.
De wit betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset en fonteintje.
De garage is netjes afgewerkt en voorzien van een handmatige poort.

-Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping ligt een mozaïek parketvloer. Hier treft u aan 4 ruime slaapkamers aan en een badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot .
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 8.5 m² groot,
• Slaapkamer 3: Deze “master” slaapkamer is ca. 16.5 m² groot.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot. Deze ruimte is enkele jaren geleden verbouwd tot slaapkamer en was eerst de vliering op de garage ruimte.
• Badkamer: De badkamer is ca. 5 m2 groot, en voorzien van een dakvenster, ligbad, een wastafel en een toilet. De badkamer dient gemoderniseerd te worden.

-Tweede verdieping:
Door middel van de vlizotrap bereikt u de tweede verdieping. Deze ruimte is nu in gebruik als bergzolder. Nokhoogte is ca. 1.80 m.

-Tuin:
De tuin is ondanks de grote uitbouw nog steeds erg ruim en voorzien van een tuinhuis en overkapping. De tuin is verder half bestraat en voorzien van een grasveldje.
Via de tuin gaat u via een achteringang, naar de gezamenlijke parkeerplaats aan de achterzijde. Alhoewel er een ruime parkeermogelijkheid is op de oprit van de woning aan voorzijde, is er tevens een mogelijkheid voor de bewoners of voor bezoek de auto hier aan de achterzijde te parkeren.

Nadere bijzonderheden:
• Woning helemaal opnieuw gestuct
• Voorzien van ruime uitbouw (ca. 33 m² groot)
• Voorzien van 24 stuks zonnepanelen. (2018)
• Combi CV-Ketel HR (2017, Huur Volta Limburg)
• De woning is voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen.
• 2 slaapkamers voorzien van rolluiken.
• In 2008 is de woning verbouwd: o.a. nieuwe keuken, uitbouw gerealiseerd, gehele woning gestuct, nieuwe vloer begane grond, 4 de slaapkamer gerealiseerd met toegang via eerste verdieping.
• De woning is fijn gelegen, in een kindvriendelijke buurt.
• Aanvaarding in overleg

-Omgeving:
Deze mooie woning is gelegen nabij het centrum van Eijsden vlakbij winkels en voorzieningen. Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle plaats met een oude historische kern met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels zoals supermarkten/drogisterijen e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime mate in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Beezepool 53", "zipCode": "6245 JH", "city": "Eijsden", "lat": 50.7751024, "lng": 5.7136079, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 349.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Adres
Beezepool 53
Postcode
6245 JH
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 157m²
Perceeloppervlakte
ca. 255m²
Overig oppervlakte
ca. 18m²
Inhoud
ca. 614m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.