Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Achter de Lang Haag 20, Eijsden

Verrassend, ruime, hoek woning in Eijsden met o.a. 5 slaapkamers, omsloten tuin , brede garage met vliering, 2 opritten. Alle voorzieningen in Eijsden zoals winkels, scholen e.d. zijn op loop /fiets afstand te bereiken. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Hoekwoning

Woonoppervlakte
ca. 132m²

Perceeloppervlakte
ca. 251m²

Inhoud
ca. 630m³

Kamers
7

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1982

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
Verrassend, ruime, hoek woning in Eijsden met o.a. 5 slaapkamers, omsloten tuin , brede garage met vliering, 2 opritten. Alle voorzieningen in Eijsden zoals winkels, scholen e.d. zijn op loop /fiets afstand te bereiken. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

-Indeling:

-Begane grond:
In de hal treft u de toiletruimte aan, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Hier is een keramische tegelvloer aanwezig. Ook bevindt zich hier het toegangsluik naar de kruipruimte. Via de toegangsdeur in de hal bereikt u de woonkamer. De woonkamer (ca. 41,5 m²) heeft een mooie lichtinval door de grote glazen raam inclusief 2 openslaande deuren. In de woonkamer ligt een laminaatvloer.
Vanuit de woonkamer loopt u naar de smaakvolle open witte keuken. Hier ligt een keramische vloertegel, wat ervoor zorgt dat dit erg praktisch te onderhouden is. De keuken is voorzien van houtkleurig werkblad en de volgende apparatuur is aanwezig: een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, keramische kookplaat en afzuigkap. Praktisch is de trappenkast die bereikbaar is via de woonkamer. De woonkamer is door de vorige bewoner uitgebouwd, dit zorgt voor een grotere woonkamer en een praktische indelingsmogelijkheid. Ook heeft dit geresulteerd in een inpandige toegang via de woonkamer naar de garage en de bijkeuken. Via de openslaande deuren bereikt u de tuin, waar het heerlijk zitten is in de zomer.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer. Op deze verdieping zijn rolluiken aanwezig.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 6 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10,5 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot
• Badkamer: De betegelde badkamer (ca. 5,5 m²) is voorzien van een bad, douchecabine, hangcloset, designradiator en een wastafelmeubel.

-Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap en is enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Hier zijn 2 slaapkamers aanwezig. Er zijn 2 dakkapellen aan ieder kant geplaatst. Dit zorgt voor extra daglicht en ruimte. Ook zijn hier rolluiken geplaatst.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 8,5 m² groot. Hier is een dakkapel aanwezig.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 11,5 m² groot. In 1 van de slaapkamers is achter een deur netjes weggewerkt, de VR CV ketel. (ca. 1999, eigendom) Hier is een dakkapel aanwezig.

-Garage:
De extra brede garage is ideaal voor de thuisklusser of extra opbergruimte. Er is een elektrische sectionale poort geplaatst en een apart geplaatste toegangsdeur. Tevens is in deze ruimte een mogelijkheid te maken voor een gelijkvloerse slaapkamer en badkamer. Via een vaste trap is de ruime vliering bereikbaar. Handig te gebruiken als berging.

-Tuin:
De achtertuin is omsloten, veel privacy en onderhoudsvriendelijk ingericht. Hier is tevens ook een toegangsdeur aanwezig naar de bijkeuken. Het is hier heerlijk zitten gedurende het jaar. Ook is hier een zonnescherm geplaatst. Aan de voorkant zijn 2 ruime opritten aanwezig. Plaats voor het parkeren van meerdere auto's.

Nadere bijzonderheden:
• Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbel glas. Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
• Centrale verwarming: VR CV ketel (eigendom, ca. 1999 )
• Energielabel C.
• Ruime woning met 5 slaapkamers, veel opbergruimte en 2 opritten.
• Leeftijdsbestendig wonen mogelijk na aanpassingen.
• Een smalle strook aan voorzijde woning is in bruikleen van de gemeente Eijsden- Margraten voor een minimaal bedrag per jaar.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is dichtbij het winkelcentrum in Eijsden gelegen. Ook scholen zijn op korte afstand aanwezig. Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle, bourgondische plaats met een oude historische kern gelegen met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om met bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Achter de Lang Haag 20", "zipCode": "6245 HM", "city": "Eijsden", "lat": 50.7799328, "lng": 5.7124085, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Achter de Lang Haag 20
Postcode
6245 HM
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 132m²
Perceeloppervlakte
ca. 251m²
Overig oppervlakte
ca. 50m²
Inhoud
ca. 630m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd hout

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.