Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Achter de Lang Haag 10, Eijsden

Half vrijstaande woning in Eijsden met o.a. 3 slaapkamers, omsloten tuin en zij-ingang. Ook een is er een handige tuinberging aanwezig voor het bergen van fietsen, tuinmeubels e.d. Alle voorzieningen in Eijsden zoals winkels, scholen e.d. zijn op loopafstand te bereiken. Winkels en voorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

Verkocht

Woningtype
Halfvrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 109m²

Perceeloppervlakte
ca. 205m²

Inhoud
ca. 368m³

Kamers
5

Slaapkamers
4

Bouwjaar
1982

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

UPDATE! : Wegens de extreem veel aanvragen en grote animo voor deze woning is het op dit moment helaas niet mogelijk meer om een bezichtiging in te plannen. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE! : Due to the extremely many requests and great enthusiasm for this property, it is unfortunately no longer possible to schedule a viewing at this time. Send your details by e-mail and we will put you name on the reserve list. We apologize for any inconvenience.

-Beschrijving:
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.
Half vrijstaande woning in Eijsden met o.a. 3 slaapkamers, omsloten tuin en zijingang. Ook is er een handige tuinberging aanwezig voor het bergen van fietsen, tuinmeubels e.d. Alle voorzieningen in Eijsden zoals winkels, scholen e.d. zijn op loop /fiets afstand te bereiken. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 automin. verwijderd.

-Indeling:

-Begane grond:
In de hal treft u de toiletruimte aan, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Ook bevindt zich het toegangsluik naar de kruipruimte. De recentelijk vernieuwde meterkast is voorzien van ca. 7 groepen. Tevens is hier de toegangsdeur naar de woonkamer.
De woonkamer heeft mooie lichtinval door de grote schuifpui. In de woonkamer en keuken ligt een laminaatvloer.
Vanuit de woonkamer loopt u naar de keuken. Hier is een muur verwijderd, zodat er een open keuken is gecreëerd. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, keramische kookplaat en afzuigkap. De woonkamer en keuken is grotendeels opnieuw gestukt. Ook handig is de trappenkast die bereikbaar is via de woonkamer. De woonkamer met keuken is samen ca. 35 m² groot.
Via de woonkamer, doormiddel van een deur, bereikt u de serre. De serre is ca. 11m² groot. Hier is de witgoedaansluiting, voor het plaatsen van een wasmachine.
Dit kan gebruikt worden als bergruimte of een zitruimte in het voorjaar en najaar. Door de openslaande deuren is het fijn overdekt zitten.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt mooie laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 6 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 12,5 m² groot
• Badkamer: De volledig vernieuwde (ca. 2019) en smaakvolle badkamer (ca. 5,5 m²), is betegeld met een grijze vloer en wandtegel en gedeeltelijk een stuclaag. De badkamer is voorzien van een vrijstaand bad, wastafel, hangcloset en een mooie inloopdouche met regendouche. Ook is in deze badkamer een elektrische vloerverwarming aanwezig.

-Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een vaste trap. De huidige geplaatste trap is ruimte besparend en heeft een daardoor een smallere opgang. Op deze verdieping zou eventueel een 4 de slaapkamer van gemaakt kunnen worden, na aanpassingen. Uiteraard kan dit ook een bergruimte worden. Op deze verdieping bevindt zich de HR CV ketel ( eigendom, bouwjaar 2018 ) en de omvormer van de zonnepanelen. (10 panelen, subsidieproject gemeente Eijsden-Margraten koop op afbetaling, 2019)

-Tuin:
De achtertuin is omsloten, en onderhoudsvriendelijk ingericht. Hier is tevens een zijingang aanwezig en een berging. Deze berging, opgetrokken uit steen is ca. 6 m² groot en ideaal voor het stallen van fietsen, tuinmeubels etc.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg, kan eventueel op korte termijn.
• Kozijnen: Grotendeels kunststof kozijnen. Zijn volledig vernieuwd recentelijk met dubbel glas.
-Verbouwingen:
Na aankoop vanaf 2018: o.a. Badkamer, gedeelte van het stukwerk, badkamer, kozijnen, groepenkast, toilet.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (eigendom bouwjaar 2018)
• Er zijn 10 zonnepanelen aanwezig (subsidieproject gemeente Eijsden-Margraten koop op afbetaling, 2019)
• Energielabel C
• Aan de voorzijde van de woning is een stuk grond in bruikleen van de Gemeente.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen bij de Maas. Een sfeervolle, bourgondische plaats met een oude historische kern gelegen met gezellige terrasjes, eetcafés, winkeltjes e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+, en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding en voorzien van een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om met bevolking van Eijsden te leren kennen.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Achter de Lang Haag 10", "zipCode": "6245 HM", "city": "Eijsden", "lat": 50.7800327, "lng": 5.7120405, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Achter de Lang Haag 10
Postcode
6245 HM
Plaats
Eijsden

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 109m²
Perceeloppervlakte
ca. 205m²
Inhoud
ca. 368m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Zonnecollectoren, Dakraam

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Kombi Kompact HRE28/24 A (2018, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen

Garage

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.