Goessens & Goessens Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Côte de Hagelstein 30, Aubel (België)

Riante, statige vrijstaande villa gelegen in Aubel (B) op een groot perceel van ca. 2160 m2, omrand door weilanden. Deze prachtige, complete woning is o.a. voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers, een garage en een mooie wijnkelder. Vanuit de woning is prachtig zicht op de geliefde plaats Aubel, slechts ca. 20 minuten verwijderd van de Nederlandse grens.

Nieuw

€ 845.000 k.k.

Woningtype
Vrijstaande woning

Woonoppervlakte
ca. 385m²

Perceeloppervlakte
ca. 2.160m²

Inhoud
ca. 950m³

Kamers
6

Slaapkamers
5

Bouwjaar
1981

Aanvaarding
In overleg

Omschrijving

Beschrijving:
Riante, statige vrijstaande villa gelegen in Aubel (B) op een groot perceel van ca. 2160 m2, omrand door weilanden. Deze prachtige, complete woning is o.a. voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers, een garage en een mooie wijnkelder. Vanuit de woning is prachtig zicht op de geliefde plaats Aubel, slechts ca. 20 minuten verwijderd van de Nederlandse grens.

-Kelder:
De wijnkelder ca. 20 m² groot.

Begane grond:
• U betreed de woning via de riante hal. Via de hal loopt u de ruime woonkamer in met open haard. U treft op de begane grond tevens de eetkamer en de ruime keuken met toegang tot het prachtige grote balkon van +/- 45 m2.
Ook treft u hier een prachtige bibliotheek ruimte. Een fijne ruimte om rustig te genieten van een goed boek of te genieten van heerlijke muziek.
Badkamer 1: een eerste badkamer met bad, douche en toilet. Een slaapkamer en separaat toilet. Verder is er een bijkeuken/wasruimte ook inclusief toilet en de inpandige garage aanwezig.

Eerste verdieping:
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 27 m².
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 41 m².
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 12 m².
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 9 m².
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 13 m².
• Badkamer: Deze 2e Badkamer is voorzien van een douche.
• Separaat toilet
• Kantoorruimte: ca. 22 m²

• Garage: opslagruimte/ magazijn van ca. 200 m² met zeer hoog plafond.

Energie:
Zonnepanelen, Viessmann condensatie CV ketel met 4 zonnecollectoren.
Energielabel :C

Verdere info:
Deze woning wordt gepubliceerd in opdracht van Bonim makelaars te Aubel.

Reageren op deze woning?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze woningpresentatie en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze woning ontvangen? Of wilt een bezichtiging aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U zult automatisch een kopie van dit ingevuld contactformulier ontvangen op het door u ingevulde e-mailadres.

Wij vragen alleen uw gegevens die nodig zijn voor het beantwoorden van uw verzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring op onze website. Bij het versturen van dit formulier gaat u hiermee akkoord.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Heeft u liever dat wij u terugbellen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woning verkopen?

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek en een waardebepaling aan. Wij maken graag een afspraak met u!

Gratis adviesgesprek

Locatie

[ { "address": "Côte de Hagelstein 30 0", "zipCode": "", "city": "Aubel", "lat": 50.7159359, "lng": 5.8638151, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 845.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Côte de Hagelstein 30
Plaats
Aubel

Bouw

Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 385m²
Perceeloppervlakte
ca. 2.160m²
Overig oppervlakte
ca. 51m²
Inhoud
ca. 950m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd steen

Schriftelijkheidsvereiste:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper beide de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). Dit betekent dat een bevestiging van de afspraken per e-mail, of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst, hier niet onder vallen

Waarborgsom/bankgarantie:

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bouwkundige keuring:

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de woning. De beoordeling van de woning zoals omschreven in bovenstaande presentatie en de brochure is gebaseerd op visuele waarneming, de leeftijd van de woning, en de informatie die verkregen is van de verkoper(s). Een bouwkundige rapportage valt nadrukkelijk buiten de informatie van deze websitepresentatie.

Aansprakelijkheid:

Deze websitepresentatie is door ons Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze websitepresentatie is slechts indicatief. Alle vermelden maten zijn circa maten. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens. De verkoper heeft een mededelingsplicht inzake zaken die hem bekend zijn van het onroerend goed. De potentiele koper heeft een onderzoek plicht inzake de voor hem van belang zijnde gegevens van het onroerend goed.

Onderzoek plicht koper:

De informatie tijdens de rondleiding en in de websitepresentatie en overig informatiemateriaal is verkregen van de verkoper van de woning en is bedoeld om de koper te informeren. In het Burgerlijk Wetboek staat opgenomen dat op de koper van een woning een onderzoek plicht rust. Onder de onderzoeksplicht vallen bouwkundige gebreken/staat van de woning en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers- /bestemmingsplannen). Een bouwkundige keuring geeft hier duidelijkheid over.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, advertenties, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten, kenmerken etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Goessens & Goessens Makelaardij of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. Deze informatie mag worden bekeken , mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.